Backpacken·Fun·Reizen

Plannen zijn er om gewijzigd te worden…

Niks veranderlijker dan het weer… of toch wel? 🙂 Plannen zijn er om gewijzigd te worden!  Toch?!

Gezien de omstandigheden in sommige delen van Myanmar hebben we besloten om toch een andere keer dit prachtige land te gaan bezoeken. Dit maakte qua tickets niet veel uit aangezien we sowieso via Bangkok die kant op zouden gaan. Wel even wennen aan de ene kant, je verheugt je toch ergens al maanden op. Aan de andere kant, nieuwe ronde nieuwe kansen! Let’s do this!

Afbeeldingsresultaat voor laos nature

We hebben geluk aangezien Bangkok een hele goede uitvalsbasis is voor Backpackers. Omgeven door veel landen waar we nog niet geweest zijn en ook nog eens goedkope vluchten. Er liggen dus talloze avonturen voor ons in het verschiet. En wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze toch? 😊

Na wat avonden nagedacht te hebben wat we dan wel gaan doen waren we er vrij snel uit,…

Laos it is!

Afbeeldingsresultaat voor laos bezienswaardigheden

We hebben tijdens onze eerste reis Laos geskipt aangezien we zo gek op Thailand en Cambodja waren, dat we daar toen langer zijn gebleven en Laos uit ons plan gehaald hadden. Het is dan ook niet echt een verassing dat we hier nu alsnog naartoe gaan! Na een paar dagen in Bangkok gaan we per vliegtuig naar Laos, Luang Prabang om precies te zijn. Een enkeltje Laos… Hoelang we daar blijven weten we nog niet. En ja dat maakt het juist leuk toch 😉. Misschien dat we ergens  anders nog een mooi eiland of mooi strand op het eind willen bezoeken … We zullen zien!

Afbeeldingsresultaat voor laos beach

We hebben er in iedergeval heel veel zin in! Nog even werken dan is het zover!

Heb je tips??? Let us know!!!

 Liefs!

Advertentie

2 gedachten over “Plannen zijn er om gewijzigd te worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s