Fun

Dolsefiek is JARIG!

1 jaar dolsefiek.PNG

Alweer een jaar geleden…

Alweer dik een jaar geleden ben ik weer begonnen met bloggen. Nu 28 blogs verder die 7300 keer gelezen zijn. Wie had dat ooit gedacht. Langzamerhand lezen meer mensen mijn blogs wat ik natuurlijk een enorme eer vind. Mijn eerste blog werd gelijk al 100 keer gelezen en mijn laatste blog is zelfs goed voor 700 lezers!

 

Ik schrijf nog steeds voor mijn plezier over voornamelijk reizen, eten of gebeurtenissen. Ik weet dat ik niet tot de grote vissen in de vijver behoor in blogland, toch krijg ik heel veel leuke reacties en ben ik stiekem best trots! 🙂

Wil je weten hoe het een jaar geleden weer begon? Klik dan HIER om mijn allereerste blog te lezen :).

Wat me opvalt is dat ook veel mensen van wie ik het niet verwacht en ook onbekenden mijn blogs met veel plezier lezen. Dat vind ik natuurlijk super leuk om te horen. Ook zijn er lezers die echt wat aan mijn blogs hebben gehad tijdens of voor hun reis of juist mijn verhalen als motivatie zien.

Ik hoop het volgende jaar natuurlijk weer veel leuke blogs te schrijven en zo ook de trouwe lezers van mijn blog van nieuw leesvoer te voorzien!

En zoals de traditie luidt, wie jarig is trakteert…

Om de verjaardag van Dolsefiek te vieren verloot ik een super leuk kadootje, namelijk een reisdagboek! Wil jij kans maken op deze leuke give away? Like dan mijn Facebook pagina en laat een berichtje achter welke blog jij het afgelopen jaar het leukste vond (heb je geen Facebook? Dan kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief en een berichtje onder deze blog achterlaten! 🙂 )… 14 mei maak ik de gelukkige bekend!

Blog

Thanks!

Liefs,

Dolsefiek!

Advertentie

8 gedachten over “Dolsefiek is JARIG!

 1. Gefeliciteerd! Leuke mijlpaal. Ik doe mee ik zou erg blij worden als ik het boek zou winnen. Ik heb je een like gegeven met mijn facebookpagina sherry masters.
  xxx

  Like

   1. Ja dat had ik al gedaan met Sherry Masters ( zo heet ik op facebook). Ik ben benieuwd. Waar kan ik de reactie achterlaten welke blog ik het leukst vindt. Op facebook of gewoon hieronder?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s