Leven

Daar is ze weer

naamloos

He, schrijf je niet meer? He, ik hoor zo weinig van je, He, kan je afspreken? He, ga je mee? Nee, nee, nee… sorry.

Even een korte update wat ik de laatste weken gedaan heb…

Twee jaar geleden begon de ellende… WFT examens kwamen om de hoek kijken. WFT examens staan voor Wet Financieel Toezicht. De Nederlandse overheid heeft besloten dat iedereen die met financiele producten werkt en een adviserend beroep heeft, diverse diploma’s moet behalen. Zo ook ik.

Al twee jaar hik ik op tegen WFT Basis en WFT Inkomen. (Het is echt WFT en niet WTF, al dacht ik dat wel vaak!) Maaaaar, grote MAAR!!!! Inmiddels kan ik zeggen dat ik gister mijn diploma gehaald heb! En binnen 5 maanden het voor elkaar gekregen heb om ze allebei te behalen en dat zonder herkansing dit jaar 🙂 (Jep, de WFT Basis heb ik in 2014 al gedaan, zonder al te best resultaat, maar daar hebben we het niet meer over haha).

blij

Blij als een ei kan je wel stellen, want er gaat verdomd veel tijd zitten in het bestuderen van de stof. (Lees: geen leven, leven als een kluizenaar, weinig afspraakjes met je te leuke vriendinnen, gewoon niet leuk) En dat alles voor een goed doel! 🙂 In iedergeval kan ik er weer drie jaar tegenaan.

feestje

Maar goed, nu is alles gelukkig weer bij het oude! Jiiihaaaaaaaaaaaa!!!

Mijn agenda is alweer lekker vol, ’s avonds weer meer tijd om lekker te koken en af te spreken, en de vakantie komt al veel dichterbij!

Nog een kleine 7 weken en dan is het zover!

Voor nu hou ik het even bij deze korte blog… binnekort volgen er weer wat meer blogs (drie keer raden…, omdat ik meer tijd heb 😉 ) waaronder een blog over Cambodja, een vervolg op een eerder bericht over backpacken, een kleine inzage in onze reis en vast nog veel meer!

Fijne avond!

 

021359839c70e5f0edffc6bbccba7a61

Advertentie

3 gedachten over “Daar is ze weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s