Fun·Leven

Feeling hot hot hot

Heerlijk vind ik het!

Het moment waarop je ’s avonds in de tuin kan nagenieten van de zomer, zo’n random avond die ineens transformeerd in een zwoele zomeravond/nacht. Je kent het wel… Zo’n moment dat de muggen je erg lekker beginnen te vinden maar dat dat niks uit maakt omdat je gezelschap in combinatie met de heerlijke temperatuur de overhand heeft. Diep van binnen weet je dat je naar bed moet maar toch blijf je nog even zitten… Zo’n moment had ik gister. Genieten!

Summer

Na een dag hard werken, in de woonkamer (mijn kantoor thuis is echt niet te doen met dit weer), was ik om drie uur klaar. Want een bijkomend voordeel met dit weer is, dat ik altijd vroeg wakker ben. Ach als je dan toch thuis werkt dan kan je net zo goed om 7 uur beginnen.

Rond de klok van 1 uur heb ik pauze, ja wat ga je dan doen. Het is te warm om naar buiten te gaan… niet zozeer omdat het echt warm was, maar meer omdat dan de kans bestaat dat ik echt niet meer wil werken daarna ;). Omdat te voorkomen ben ik alleen naar buiten geweest om wat verse kruiden te pakken voor mijn lekkere lunch. (Welke zo goed beviel, dat ik toen ik klaar was met werken nog een keer hetzelfde gemaakt heb)

Eindelijk was het zover, 3 uur! Vrij… op naar de zon… Samen met mijn 2e lunch (laat ik het dan zo maar noemen), ijswater, kleed om op te liggen, handdoek, kussentje en Allerhande (ja de nieuwe is uit, en daar staan TE lekkere gerechten in kan ik je vertellen) gaf ik me over aan de zon.

Wat de lunch dan precies was? Nou ja het was eigenlijk meer een geniale ingeving die ik kreeg… en aangezien ik niet een heel groot kook genie bent vond ik het leuk bedacht van mezelf :). Het was: een Matses (volkoren), zelfgemaakte Hummus (kikkererwten, tuinkruiden, olijfolie, knoflookje, uitje), feta kaas en een klein beetje basilicum olijf olie met als finishing touch, munt, peterselie en oregano. Man wat een genot! No joke!

Summerchillings

Uiteraard had ik dit om kwart over drie al op… precies het moment waarop ik dacht. OK, dit is echt te warm hier op mijn kleedje. Ik had het welgeteld 5 minuten volgehouden. De schaduw was op dat moment echt veel te chill! Op dat moment kwam ook het besef dat we ECHT een zwembadje moeten kopen… een opblaasversie uiteraard. Daar ga ik vanavond dan ook maar naar opzoek :), want zeg nou zelf, hoe relaxed is dat!!

Nu we eindelijk een (eigen) tuin hebben, moet het er toch een keer van komen. Omdat waarschijnlijk heel Nederland vanavond op zoek gaat naar een zwembadje hoop ik dat we er in slagen er één vinden. 😀

Nu ik alweer klaar ben met werken, en de temperatuur al een stuk verdragelijker is in de zon, ga ik nu weer een poging wagen. Zal ik ooit zo bruin worden zoals in de Dominicaanse Republiek waar ik eerder dit jaar was? Ik ga het in iedergeval proberen! Aan de temperatuur zal het niet liggen.

see you dolsefiek

Advertentie

4 gedachten over “Feeling hot hot hot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s