Leven

Mijn eigen domein!

Ongelovelijk, 2200 keer is mijn blog inmiddels bezocht en gelezen! Op naar de 5000!
Dit had ik absoluut niet verwacht! Want dat is best veel voor iemand die pas een maand blogs schrijft…

Tijd voor een eigen domein!

Vanaf nu ben ik te vinden op: dolsefiek.com.
Hoe super gaaf is dat!

Het schrijven van blogs vind ik leuk, ik schrijf waar ik zin in heb en probeer zo hier en daar wat adviezen te geven over reizen bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijk om te schrijven en vooral om de dag erna te zien hoe vaak mijn blog gelezen is!

I feel so happy!

In de eerste instantie wist ik niet wat me overkwam toen mijn eerste blog 300 keer gelezen werd. En dit was nog maar het begin! Dit geeft het gevoel van geluk. Het schrijven over leuke dingen, dingen die mij gelukkig maken, dingen die ik over probeer te brengen doormiddel van het schrijven van blogs. De reacties die ik krijg van vrienden, vriendinnen, familie, collega’s maar ook van onbekenden zijn super positief! Dat geeft energie om meer te schrijven, meer te delen met iedereen die het ook maar lezen wil.

Het grappige is dat ik de laatste tijd zelf ook meer blogs lees. Veel bloggers schrijven over hoe je moet bloggen, welke regeltjes er zijn en ga zo maar door… ik moet eerlijk zeggen dat ik me daar niks van aantrek. Ik zou niet kunnen schrijven als ik mezelf continue aan regels moet houden. Je schrijft toch op je eigen manier? Als iedereen op dezelfde manier zou schrijven, over dezelfde onderwerpen en met alle neuzen dezelfde kant op, dan wordt het denk ik een saaie bende in bloggersland :).

Schrijven vind ik leuk, hoevaak mijn blog gelezen wordt vind ik gaaf om te zien, het dicht bij mezelf houden is een must en het gelukkig zijn met mijn nieuwe domein is geweldig nieuws :).

Het bijzondere vind ik dat ik eigenlijk begon om verhaaltjes te schrijven, dat zoveel andere mensen het leuk vinden is harstikke leuk maar was niet persé mijn intentie om te gaan schrijven. Slechts een klein aantal van mijn volgers wisten voorafgaand hoe ik schreef… deze groep is inmiddels flink gegroeid! Ook is dit is inmiddels wel iets waar ik energie van krijg, dank daarvoor! Geluk zit soms in een klein hoekje.

see you dolsefiek

Left subjects:
(tips zomer, leuke restaurants, interieur tips, food ideeën, meer trainen, gedroogde zwemmende visjes, koehandel, de storm, Bangkok, jungle, Spongebob, hemaworsten, geluk, het Keltische gezinsleven in de 6e eeuw voor Christus)

Advertentie

3 gedachten over “Mijn eigen domein!

  1. leuk dat je er zo’n plezier in hebt, heel herkenbaar! En inderdaad, als we ons allemaal aan al die regeltjes moesten houden dan hield volgens mij niemand het vol…gewoon lekker doen wat je wilt 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s